Followers

Friday, April 25, 2014

L.E.M.A.O

بسم الله الرحمن الحيم

السلا م عليكم 

Lemau dan malas saja perasaan hari2 sekarang.. Nak update blog apetah lagi.. 

Hari ni Aliy Harris dah 1 tahun 1 bulan.. Xde apa2 celebration pun on his 1st birthday.. Nasib la dah anak ke3... Hihihi.. Kebetulan masa tu cuti sekolah n balik kg so singgah la cuti2 Penang 


Perkembangan harris - masih belum boleh berjalan.. Tapi dia suka berjalan sambil melutut.. Tak pernah lagi mama tgk dik ooiii... Perkataan yg biasa sebut ialah "yah".. Ingatkan adik panggil ayah tp semua org pun "yah" jugak


X lama lps bday harris was bday ayah pulak.. Rajin jugak la buat sebijik kek walaupun air dok kena catu.. Huhuhu.. Mak teringin nak mkn sbnrnya... Pengaruh instagram dok tgk Victoria Sandwich Cake maka google la resepi n make do with whatever bahan yg available..

Thank you for visiting

2 comments:

  1. Harris..harris.. jom jalan umah auntie.. umah auntie ada air... hihihi... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu mamaD buat bday cum anniversary party la.. Nanti weols dtg mkn.. Hehehe

      Delete