Followers

Tuesday, March 4, 2014

Last weekend

بسم الله الرحمن الرحيم

السلا م عليكم

Last weekend sempat singgah ke "outlet" Prym-LSN at Isetan One Utama.
Nampak mesin2 brother ni.. Drooling for mesin sulam... Tp berpijak di bumi yg nyata lah.. Jahit biasa pun x pandai lg.. Serger yg mak bg pun baru sekali try.. Huhuhu



Ada jugak jual kain.. Oh bestnya dpt pegang fabric minky tu.. Lembut... Gebu.. Teringin nak beli jugak.. Hihihi..


Some of sewing notions selling there.. Hajat ke situ nak beli walking foot tapi tgk yg dijual brand Xtra.. X jadi la nak beli.. 



Sblh mlm buat terapi minda sikit .. Sedap mini pretzel ni.. Bahaya sbb bila dah mkn tu mcm susah nak berhenti.. Krup krap krup krap.. Heheheh



Lama x story pasal Aliy Harris.. He'll be one year old soon... Owh cptnya masa berlalu.. Gigi dah ada 4 batang... Belum boleh berjalan lg.. Makan pun masih tak berapa nak.. Kdg2 dia nak jugak la mkn roti.. Berat baru cecah 8kg... Still fully bfeed.. Alhamdulillah..


Thank you for visiting


4 comments:

  1. Nmpk sedappo betol la pretzel tu.. nasib baik umah jauh.. hehehe...

    harris dah nak 1 year dah.. rasa mcm baru je mamaharris abis pantang.. hehe.. x lama lagi pandai la dia jalan tu.. time tu mama x senang duduk la kena kejar harris.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. Masa xleh jalan lg kita dok tertunggu2.. Bila dah boleh jln nanti kita pulak terkejar2 suruh berhenti.. Hihihi

      Nanti buat tau pretzel tu..

      Delete
  2. Aaa sedap pretzel tu.
    Alah cutenya senyum,....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak..
      Pretzel tu mmg sedap.. Bila mkn susah nak berhenti.. Bahaya..

      Delete