Followers

Thursday, December 26, 2013

Jalan jalan Tokyo - Day 3 : Bic Camera Ikebukuro & Odaiba

بسم الله الرحمن الرحيم

السلا م عليكم

Bersambung semula entry Tokyo sementara masih ingat.. Dah few days entry ni duduk dlm draft

Hari ke3 ni kami decide to jalan2 sekitar Ikebukuro shj in the morning.. No need to take any train.. Went to the outlet named Bic Camera..

Nama je Bic Camera but selling not limited to camera.. Ada handphones, jam, electrical goods n toys pun ada..

Bersepah2 mainan ultraman n raksaksa.. Murah la if compare to selling price in malaysia.. Tp satu pun x beli sbb dah bnyk ultraman 'cacat' kat rumah.. Hihihi..

Sblh ptg baru kami naik train ke Odaiba.. Berdebar jugak sbb kena tukar train n perjalanan pun lbh lama..

Giant Ferris wheel.. Sikit x teringin nak naik.. :)

Tujuan ke Odaiba is nak tgk patung Gundam besar kat Diver City Plaza.. Ada la show sikit but all in japanese mmg tapaham apa.. Hihihi..


Dlm Diver City Plaza ni ada mcm2 kedai branded.. Yg menarik perhatian i is Cath Kidston ni la.. Best dpt tgk n pgg.. Tp tgk harga mmg pk bnyk kali la nak beli.. Pk punya pk, ambik jugak la satu wallet kecik.. :) 

X bnyk pic kat Odaiba but seriously mcm2 ada.. Husb sd should've spent a day kat sini baru puas..

Since x bnyk pic, i wnt to share kain2 yg beli kat kedai tomato @ nippori textile town..







Thank you for visiting

4 comments:

  1. cantik-cantik fabrik dia kan..seronok dapat jalan2 negara orang...was here again..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ya dtg singgah sini.. :)

      Delete
  2. bestnya... lain kali cakap kat encik boss should spent another day kat fabric shopssss... hahahaha... ;)
    seronok tgk budak2 seronok... :D

    p/s: jom jahit kain2 itu... hihihi... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku ni kan penakut.. Hihihi.. Tapi mmg berdoa la ada rezeki dtg sini lg.. :)

      P/S: mmf x sabar nak jahit kain2 itu tapi..... Huhuhu

      Delete